eco-day amb desigual


El passat dissabte 31 de març, varem tenir a casa, una part del departament d’administració de l’ empresa desigual, guanyadors d’un concurs de decoració nadalenca amb material reciclat, fet entre els diferents departaments d’aquesta empresa.

Els varem anar a buscar al principi del camí amb dos cotxes i un cop a casa van fer un petit esmorzar.

Després i aprofitant que els hostes encara no havien arribat els hi varem ensenyar la casa per dins, seguidament vam començar a fer el taller d´humus, cal fer menció especial a l’atracció que va suposar pujar-los a la pala del tractor i fer-la pujar i baixar, molt divertit!! seguidament i tot passant pels corrals de les gallines i els pollets els vem ensenyar el maneig de l’hort i van poder plantar alguna cosetaImatge

i abans de dinar vem fer una passejadeta fins a les poues de glaç de les umbertes, que també van trobar d’allò més curiós.

Una miqueta de tertulia mentre degustaven una copeta de vi (pla de bages) i un bon dinar amb amanides , cus-cus, pollastre guisat, xai a la brasa, pastis de xocolata i de formatge, una mica de cava i uns cafetons abans de retornar-los al principi del cami on ja els esperava l´autocar per retornar-los a Barcelona

Aquesta entrada s'ha publicat en activitats, casa rural, poues de glaç i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari